E-handel i Malmö – tips

Är du entreprenör och med planer på att starta e-handel med lager i Malmö? Då finns det en hel del saker att tänka på inför uppstarten.

Här får du ta del av direkta tips som bidrar till en framgångsrik e-handelssaga!

Lokalt lager

När du driver e-handel öppnar du upp din verksamhet för en större marknad än den du haft vid en traditionell lokal handel. Med det sagt kan du fortfarande bedriva de viktigaste bitarna av verksamheten hemma i Malmö.

Lagerverksamheten är grundbulten i e-handelsbutiken och en smidig sådan har stor betydelse för projektets framgång. En smidig lagerhantering börjar redan i företagets system där det behövs ett optimalt program som garanterar effektiva och säkra rutiner.

Du behöver även tänka på det fysiska arbetet på lagret där lagerpersonal ska utföra sysslor på ett snabbt, men säkert sätt. Stora lagerlokaler kräver truckfordon för att transportera och lasta varor och till det krävs behörig personal. Du bör därför se till att dina anställda går kurs för att ta truckkort, vilket du enkelt kan boka på https://www.mgbtruck.se/truckkort-malmo/ som konstant erbjuder intensiva kursperioder.

Frakt och transport

Tänk på att det bör finnas en röd tråd genom alla delar i din verksamhet där huvudfokus är nöjda kunder. En seriös e-handlare garanterar

”att konsumenten ska veta att köpet sker tryggt och säkert”
där varorna levereras på ett korrekt sätt enligt lovade villkor.

Du bör med andra ord ägna tid åt att ta fram villkor som garanterar en smidig och säker frakt av kundens varor. En trygg service från det att kunden klickar ”hem” varor från din e-handel till det att paketet levereras till dörren i Malmö eller på annan ort.

Scroll to top