Låna pengar snabbt och enkelt

De senaste åren har det blivit allt enklare att låna pengar och idag behöver du inte besöka din bank eller fylla i långa och krångliga låneblanketter för att få ett lån. Det finns många olika aktörer på lånemarknaden som erbjuder snabba lån.

Det finns flera olika sätt att låna pengar på. Du kan till exempel låna pengar via sms, online eller genom din banks app på telefonen. Tack vare de nya digitala lösningarna som finns på lånemarknaden går det att hitta ett smidigt sätt att låna på som passar just dina behov.

”Innan du tar ett lån är det viktigt att börja med att jämföra de olika låneaktörerna som finns på marknaden.”

Så lånar du på rätt sätt

Det finns flera tidpunkter i livet då det kan behövas extrapengar. Kanske har bilen eller tvättmaskinen gått sönder eller så blev elräkningen extra stor efter en kall vinter. Med ett lån kan du snabbt få in pengar på kontot men kom ihåg att inte låna mer än vad du verkligen behöver eftersom lånen trots allt kostar en del i ränta. Innan du tar ett lån är det viktigt att börja med att jämföra de olika låneaktörerna som finns på marknaden. Välj en långivare som erbjuder bra villkor och glöm inte att undersöka om det finns andra kostnader än räntan som till exempel uppläggningsavgifter eller fakturaavgifter. Gör gärna en månadsbudget för hela din privatekonomi och lägg till lånekostnaden så att du ser hur mycket lånet kostar dig varje månad. Kom ihåg att betala ränta och amortering i tid varje månad för att inte riskera att dra på dig dyra påminnelseavgifter eller inkassokostnader.

Scroll to top