Möjligt att synas på ordet ”sms-lån”?

Det har ansetts vara ett av de allra svåraste sökorden att försöka synas på, det och poker. Och självklart kan det vara svårt att synas på ett ord som har så mycket konkurrens. Men det finns ju företag som faktiskt syns högst upp och ett av dem är Cashbar. Hur är det möjligt undrar de flesta då och ja det handlar om att veta vad sina kunder vill ha och leverera hög kvalité. Den insikten ger er två saker, bra inlänkar från nöjda kunder samt en stor trovärdighet på nätet.

Det är inte helt lätt att vara ett företag på nätet idag. Det blir dessutom ännu svårare när man jobbar med sökord som det är hög konkurrens om. Varför vissa sökord har så hög konkurrens beror helt enkelt på att det finns flera företag verksamma på nätet. Låt oss ta det framgångsrika företaget Cashbar som på kort tid visat sin storhet, inte bara i sökresultat utan också som ett bra alternativ för snabblån och smslån. För nu när färre personer hamnar hos kronofogden med sina smslån så har det blivit en bättre miljö för dessa aktörer när de nu bevisat att deras kunder kan betala tillbaka. En stor anledning till att just det här företaget sticker ut så pass mycket i Sverige är deras transparens och öppenhet som visar exakta kostnader för lånen, utan dolda avgifter.

 

Tips från Huffington

Huffington Post tog upp problemet för ett par dagar sedan om hög konkurrens i sökresultaten och hur man som företag ser till att man hoppar upp ett hack.

  • Se till att ha en bra överblick av alla de verktyg som Google erbjuder för att se hur ditt företag ser ut i sökresultaten. Webmaster Tools och Google Analytics är några av dessa.
  • Skapa goda relationer med dina kunder och se till att ni får god respons på nätet. Det går att bli utsatt för dålig SEO och det betyder att ens företagsnamn dyker upp i sökresultaten tillsammans med negativt laddade ord.
  • Var öppen med att ni vill ha feedback från kunder och se till att det finns goda möjligheter att kontakta er på nätet.
  • Lyssna på Google, säger de att de vill att ni ska ha en viss struktur så är det ingen idé att bråka. Det bästa sättet att synas i sökresultaten är helt enkelt att vara foglig.
  • Mobiler är allt större på webben och därför måste ni ha en smart lösning för mobilanvändare. Exempel är att ha en responsive design eller att skapa en separat mobilsajt.
Scroll to top